keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Helou!

Täällä taas istun paikallisessa kahvilassa ja juon coca-colaa, jotta saan käyttää ilmaista wifiä!
Kahvilan vanha pappa jo naureskelee mulle, kun käyn täällä niin usein dataamassa ja skypettämässä.
Eilen oltiin ensimmäistä kertaa lentokentällä uniformuissa hakemassa bussilastilliset vieraita. Lentokenttä on suuri, joten siellä todellakin saa harppoa isoja askelia korkokengät kopisten! Oli aivan uskomaton fiilis olla siellä kyltti kädessä ja odotella suomalaisia. Uniformu oli silitetty ja muutenkin kaikki oli tip top. Fiilis oli huikea, koska sitä hetkeä oli odottanut niin kauan ja vihdoin kaikki tämä oli totta.
               Hienosti sain kaikki vieraat heidän hotelleilleen, ja sitten me muut oppaat lähdettiin viettämään vapaata. Otettiin suunnaksi Ikea. Kaikkea tarpeellista tuli osteltua, ja tietysti lihapullia maisteltua. Nam!
Ensi viikolla pääsenkin vetämään ekaa retkeä. Eläinpuistoon siis lähdetään tämän tytön opastuksella!
Olen niin innoissani tästä kaikesta! Nyt syömään ja lukemaan hotellikoodeja, jotta ne alkaa kunnolla muistumaan!
Terkuin Suvi

perjantai 4. lokakuuta 2013

Terkut täältä aurinkoiselta Teneriffalta!
Tulin tänne Playa de las Americasiin 1.10. Tänään on jo perjantai. Tuntuu kuin olisin ollut täällä jo kauemmin, koska tämä paikka tuntuu ihan kodilta. Kollegat on mitä parhaimmat! Tulee hauska talvi! Asun paikallisessa kerrostalossa ja mulla on kämppiksenä tanskalainen poika.Toinen kämppispoika kuulemma saapuu kohteeseen kahden viikon kuluttua.Asunto on sisustettu kanarialaisittain ja on kodikas, mulla on oma kylpyhuone ja hieno makuuhuone. Jee! Kaikki on täällä hyvin. Kiirrettä pitää, koska meillä on nyt intro-viikko ja tutustumme alueeseen ja retkiin mitä tulemme sitten pitämään :) Tänään oltiin eläinpuistossa katsomassa suloisia eläimiä, ihania valaitakin näkyi! Eilen taas oltiin kasilta illalla musikaalissa koko porukalla, jossa oli myös skandinaaviset kollegat mukana.Musikaali oli ihan huikee, ja se kertoi musiikin historiasta! Michael Jacksonin musiikista ihan keskiajan musiikkiin saakka. Takasin kotona oltiinkin sitten puol 1, ja tänään aamulla oltiinkin sitten siellä eläinpuistoretkellä. Kohta saakin alkaa valmistautumaan tämän illan illallista varten. Parissa päivässä on tullut kuultua paljon tärkeitä juttuja, ja aika on mennyt nopsaan. Espanjalainen puhelinliittymäkin löytyy!  Ja mikä parhainta sain eilen skypetettyä poikaystävälle kotiin! Älyttömän iloinen tyttö on täällä tänään, koska kuulin että Ville tulee tänne marraskuussa <3 JEE! Kuvia saatte tänne blogiin myöhemmin, kun on enemmän aikaa ja introviikko on ohi. Kaikille terkkuja täältä,kaikki on täällä tosi hyvin. Kiirrettä vaan pitää näin aluksi :)

Terkuin Suvi