torstai 21. marraskuuta 2013

Pienet asiat ne ihmisen onnelliseksi ja iloiseksi tekee!

Heippa! Janskun toiveesta kirjoittelen taas! Terkut sulle Janskusein<3 Päivät menee nopeasti täällä niinkuin myös viikot. Nyt ollaan jo torstai-illassa. Pitäis olla jo laittamassa hiuksia ja tälläytymässä teamdinneriä varten, mutta nyt aattelin kuitenkin omistaa hetken tälle blogille. Huomenna on jo perjantai, ja sitten lauantai! Sillon tulee Ville! Oon oottanu sitä tulevaa lauantaita niin kauan. Kyllä se niin on, että täällä maailmalla  kaipaa rakkaita ihmisiä niin erilailla kuin Suomessa. Poikaystävää, perhettä ja ystäviä. Mutta täällä myöskin oon tajunnut kuinka onnekas ihminen mä oon kun mun elämässä on niin paljon ihania ihmisiä!<3
                Tää työ on haasteellista, ei todellakaan helppoa, mutta osasin sitä kyllä odottaakkin. Kaikkein hienoimpia hetkiä on, ne kun tajuat että oot oikeesti tehny kaikkes asiakkaittes eteen, jotta niillä olis huikee loma ja ne sanoo kiitos, kiitos että välität meistä niin paljon. Oon ollu täällä jo kohta kaks kuukautta, ja oppinu niin paljon. Tää työ on todellakin opettanut, että ikinä ei tiedä mitä maailmassa tapahtuu seuraavaks. Eikä koskaan voi tietää, mitä voi sattua. Siks ite pyrin oleen onnellinen tässä hetkessä, murehtimatta tulevaa. Yritän, ettiä positiivisia puolia asioista, vaikka tilanne oliskin aika kaaos. Miksei muka vois nauttia tästä hetkestä ja siitä mitä on? Pienet asiat ne onnelliseks tekee! Ainakin mut! Auringonlasku ja kupillinen frozen yogurttii, keilaaminen opaskolleegoiden kaa, shortsikelit! Vahingossa löydetyt Pandan lakritsit lähimarketista! Lista vois jatkuu loputtomiin.
               Jokaisen pitäis uskoo unelmiinsa. Jos semmosii ei oo,niin sit miettiä, et mistä vois unelmoida! Miks junnata paikoillaan, jos on mahollisuus tehdä, nähdä ja kokea vaikka mitä. Maailma avaa ovet sille, joka haluaa kurkata sisään ja on rohkea! :)
Terkkuja Suomeen <3 Mä lähen nyt syömään meidän Suomitiimin kaa!

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hola!!

Vietän tänään toista vapaapäivääni, joten aattelin että voisin taas vähän kirjotella.
Eilinen vapaa menikin nukkumiseen, toimistolla käymiseen ja pankissa vierailuun.
Tosin se pankkivierailu oli aika turha. Olin menossa hakemaan espanjalaista pankkikorttiani, mutta eihän se vielä ollut tullut vaikka sen olisi pitänyt olla siellä jo... noh aina ei voi saada heti kaikkea mitä haluais. Tänään oon ollut myös tosi ahkera! Oon ehtiny ottaan jo aurinkoo, pessyt pyykkiä, värjännyt uudelleen hiukset, tehnyt ruokaa, ja vaikka mitä! Illalla sitten laulamaan karaokea Kippis-baarin, ja juomaan Juhla-mokkaa. Mennään edustaan meidän tiimiä, ja kattomaan kuinka kollega suoriutuu karaoke-emännän tehtävistä.
Välillä tulee hetkiä, että kaipaa Suomeen. Mutta uskon, että se on normaalia ja nopeasti se ikävä väistyy, koska Ville tulee kohta tänne. Yritän myöskin ajatella aina positiivisesti, ja etsiä arjesta kaikkia pieniä ja iloisia juttuja. Eilen mut sai hyvälle tuulelle se, että vielä kymmenenkin aikaa illalla tarkeni mennä viemään roskia shortseissa. Ei Suomessa tarkenisi... heheh ;) Muuten tänne Teneriffalle kuuluu tosi hyvää ja oon onnellinen, että saan olla osa tätä mahtavaa työporukkaa täällä!
Täällä tulee kyllä naurettua tosi paljon, kun on niin mukava työilmapiiri ja hauskat kollegat!
                    Ihan parhaita ilmoja on täällä pidellyt, paitsi alkuviikosta satoi... ja sitä sadetta todellakin saatiin niin, että meidänkin työkavereitten asunnoissa tulvi. Mutta nyt aurinko paistaa ja tää tyttö on onnellinen. I`m living my dream! Täällä sitä oikeesti tajuaa kuinka tärkeää on tavoitella unelmia ja uskoa niihin. Ilman unelmiin uskomista en itekkään olisi täällä.Terkkuja Suomeen, ja saa tulla morjestaan mua tänne :)