perjantai 7. helmikuuta 2014

PERJANTAIII!

 Jee vihdoin alkaa viikonloppu! Tänään vielä yhteen töihin, ja huomenna kans. Sitten olis tarkotus nähä rakkaita tyttöjä ja lähtee vähän viihteelle tuonne huikeeseen Riksun yöelämään... :D Kiva päästä jutteleen kunnolla ja viettämään aikaa <3 Tulin tossa vähän yli viikko sitten Gran Ganarialta lomalta takasin, oli huikee loma ja oli ihana ottaa aurinkoo ja olla kerrankin ite turistina. Vaikka lomalla lämpösessä olikin kiva olla, nii myös oli ihana palata Suomeen. Tuntuu kyllä vieläkin oikeelta päätökseltä, että tulin takasin Suomeen Teneriffalta. Täällä Suomessa on kivaa, mitä nyt heti tulin kipeeks ja kuumeeseen. Mutta pikkuhiljaa siitä selvittiin. Töissä on mukavaa ja niin ihanan kotosaa<3 Työkaveritki on ottanu mut hyvin vastaan kun tulinki takas. Kiitos siitä! :) Keskiviikkona kävin moikkailees Helsingissä Saraa! :) ja tuli myös käytyy siellä Starbuckissa!! ;D sieltä sitte kiireellä ripsihuoltoon, ja tuli samalla pyyntö meikkimalliks! Mähän innostuin tietysti heti, ihanaa päästä jonkun "tällättäväks" :D
            Mutta nyt vähän shoppaileen ennen töitä! Kaikille huippuu viikonloppuu! :)

torstai 16. tammikuuta 2014

Suomessa ollaan!

Täällä sitä ollaan pakkasessa,mutta niin onnellisena! Välillä sitä vaan pitää tehdä elämässä isoja päätöksiä ja kuunnella järjen sijasta sydäntä. Tulin Suomeen lopullisesti takaisin pari päivää sitten. Teneriffan lämmöstä ja palmujen seasta tulin takaisin Suomeen missä on lunta ja reippaasti pakkasta. Kun Thomas Cookin lentokone laskeutui Pirkkalan pikkuiselle kentälle aurinko paistoi ja lumi kimmelsi. Mua hymyilytti! Muut matkustajat valitti vaan kylmyydestä ja pakkasesta. Minä taas tyytyväisenä ootin, että pääsisin kokeileen mun uutta talvitakkia minkä löysin Teneriffalta! Niin mahti fiilis tuli, kun sieltä koneesta pois pääsi ja kentällä oli vastassa oma isi. Loistin kuulemma kuin naantalin aurinko muihin matkustajiin verrattuna. Ei vissiin muista ollu niin kiva tulla -20 asteen pakkasiin ;) Laukut tuli, ja autolla huristeltiin kotiin. Äiti oli tehny pannukakkua mulle ja makaroonilaatikkoo mistä olin 3.5 kk haaveillu. Meillä siis ei ollut asunnossa uunia... Kyllä sen voi sanoo, että koti on aina koti. Ja perhe, läheiset ja ystävät ne mitkä on elämässä tärkeintä<3 Ootan niin viikonloppua, kun päästään bilettämään tyttöjen kanssa Lahden yöhön! Vaikka porukasta puuttuukin kaksi, toinen on yhä USA:ssa ja toinen Oulussa! Silti ootte hengessä mukana! ;)
                Mutta, miksi siis tulin Suomeen? Koska en ollut niin onnellinen siellä, kun olisi voinut olettaa.
Vaikka, siellä on lämmin ja palmuja niin voin jo nyt parin päivän jälkeen kertoa, että oon 100 kertaa onnellisempi täällä kylmässä Suomessa, koska täällä on läheiset ihmiset. Ainakin mulle ihmiset merkkaa tosi paljon! Monet varmaan ajattelee, että onko toi tyttö ihan tyhmä kun lähtee "paratiisisaarelta" ja "unelmatyöstä" pois.. Mutta,niin kuin arki tulee Kanariansaarillakin niin mielummin asun ja teen töitä siellä missä mulla on hyvä ja onnellinen olo. Elikkä Suomessa! Oon erittäin tyytyväinen päätökseeni minkä uskalsin tehdä. Koska me eletään kuitenkin vaan kerran, niin miksei sitä eläis täysillä ja siellä missä on paras olla! Arvostan kokemusta ja tuota 3.5kk Teneriffalla! Se opetti mua todella paljon, ja opin paljon uusia asioita, mutta nyt on hyvä olla Suomessa. En tuu ikinä unohtamaan tota aikaa, enkä niitä mahtavia ihmisiä joita siellä tapasin!  Niin se vaan menee, että elämässä ei ikinä tiedä mitä tapahtuu seuraavaks ;)